Aanbod

Aanbod

Wilt u heerlijk de natuur in of genieten van de omgeving op een kwalitatieve fiets? Geen probleem! Wij bezorgen onze fietsen op locatie. Van alle gemakken voorzien. Wij verhuren onze fietsen tegen aantrekkelijke tarieven en komen onze fietsen persoonlijk bij u afleveren op de gewenste locatie.

E-bike

Een heerlijke comfortabele fiets om lekker relaxed mee te toeren. De fiets is voorzien van een voorwiel motor gecombineerd met 3 ondersteuning niveaus, zodat u altijd zelf bepaalt hoeveel ondersteuning u krijgt van de motor. De maximum snelheid is begrensd op 25 km/uur.

De fiets is voorzien van voorvorkvering en een comfortabel zadel dat gemakkelijk op hoogte is in te stellen. Hierdoor is de fiets geschikt voor mensen met een lengte tussen 1.65-1.95 m. Voor de veiligheid is de fiets afgemonteerd met dubbele verlichting en een veiligheidsringslot gecombineerd met een insteekketting.

U kunt de fiets altijd stabiel parkeren door de dubbele standaard. Bagage kan zowel achterop als in het mandje voorop geplaatst worden. Indien gekozen wordt voor een voorzitje, vervalt het voormandje. Deze fiets wordt geleverd in zowel mat zwart als wit.

U kunt bij de e-bike ook een extra kinderzitje inclusief windscherm reserveren. De kosten hiervan kunt u hieronder bij het accessoires overzicht vinden.

Tarieven

Dag: € 25,-

Weekend: € 50,-

Week: € 125,-

Elektrische bakfiets

Dit betreft het model Qivelo Curve 2. Een mooie strakke zwarte tweewiel bakfiets ondersteund door een krachtige en stille Bafang Middenmotor.

Schakelen gebeurt door een Shimano 7 versnellingsnaaf. Een grote accu zorgt ervoor dat u lekker lang kunt toeren met de hele familie. Standaard is de fiets uitgevoerd met twee bankjes, waardoor er plaats is voor 4 kinderen.

Als u gebruik wenst te maken van de optionele maxi cosi drager, wordt deze geplaatst op het eerste bankje. Hierdoor blijven er 2 zitplaatsen over in de bak. Ook kunt u optioneel kiezen voor een peuterstoel, geschikt vanaf 9 maanden tot max 2 jaar. Mocht het weer onzeker zijn, kunt u  optioneel de regenhuif erbij huren.

De bakfiets is voorzien van krachtige schijfremmen, verlichting werkend op de accu en een comfortabel, makkelijk in hoogte verstelbaar zadel.

De kosten van de optionele accessoires kunt u hieronder in het overzicht vinden.

Tarieven

Dag: € 50,-

Weekend: € 100,-

Week: € 250,-

Tandem

Dit betreft een sportieve Explorer tandem, uitgerust met 27 versnellingen, krachtige hydraulische remmen en instelbare voorvorkvering.

Stuur- en zadelhoogte zijn naar wens aan te passen. Pedalen zijn van het type SPD/Duo, waardoor geschikt voor gewone- en MTB schoenen. De gemonteerde banden zijn alleen geschikt voor weggebruik.

Tarieven

Dag: € 25,-

Weekend: € 50,-

Week: € 125,-

Deruiz Amber Fatbike

Deruiz Amber Fatbike is een krachtige en comfortabele e-bike met een zeer lage instap.

Deze fiets is voorzien van 7 versnellingen, brede profielbanden en een grote accu voor langere fietstochten.

De fiets kan geleverd worden in hoogglans wit en mat zwart. De Amber is geschikt voor personen met een lengte tussen 1.60-2.00 m.

 

Veel mensen vinden deze fiets zo geweldig lekker rijden dat zij de vraag stellen of zij ook een Amber kunnen kopen.

Van Wijk Bikeservices kan inderdaad ook de Amber voor u bestellen, waarbij hij aangepast kan worden aan persoonlijke wensen, zoals versnellingen, zadel, slot etc. Ook zijn er handige tassen bij te bestellen. Informeer naar de mogelijkheden.

Tarieven

Dag: € 25,-

Weekend: € 50,-

Week: € 125,-

Sparta E-bikes

Deze fietsen zijn zeer geschikt voor personen die liever fietsen op een traditionele stadsfiets met een lage instap. De fietsen zijn voorzien van een stille voorwielmotor en een versnellingsnaaf. Deze fietsen zijn geschikt voor een fietstocht tot 40 km.

 

Tarieven

Dag: € 25,-

Weekend: € 50,-

Week: € 125,-

Accessoires voor onze fietsen

Ook kunt u bij ons verschillende accessoires reserveren voor bij uw gewenste fiets. 

Voor de Elektrische fiets: Kinderzitje voor, inclusief windscherm.

Dag: € 2,50,-

Weekend: € 5,00,-

Week: € 12,50,-

Voor de Elektrische bakfiets: Regenhuif, peuterstoel of een maxi cosi houder.

Dag: € 2,50,-

Weekend: € 5,00,-

Week: € 12,50,-

Alle hierboven benoemde tarieven zijn inclusief BTW

Inclusief bezorgen en ophalen indien locatie binnen een straal van 10 km van Nieuwleusen.

De Haal- en Bezorgservice is van kracht bij de huur van minimaal twee fietsen en/of een huurperiode van minimaal twee dagen. 

Indien bezorgen en ophalen elders, wordt € 0,25 per extra te rijden km in rekening gebracht.