Over ons

Heeft u ook zo'n zin om de prachtige omgeving van het Vechtdal/Reestdal te verkennen per E-bike, E-bakfiets of tandem?

Wij kunnen u helpen.

Van Wijk Bikeservices biedt A-kwaliteit fietsen om heerlijk mee rond te toeren. De fietsen worden geleverd met een grote capaciteit accu, zodat u tochten tot zo’n 80 kilometer per acculading met elektrische motor ondersteuning kunt afleggen. Voor de sportievelingen is er een Explorer tandem beschikbaar zonder ondersteuning.

Verder beschikken wij over verschillende handige accessoires die u kunt meehuren met onze fietsen. Zo kunt u bij ons terecht voor een regenhuif, peuterstoel, maxi cosi houder, kinderzitje inclusief een windscherm en meer.

Over Marcel van Wijk

Van kinds af aan ben ik al met fietsen bezig. Ik kreeg mijn eerste fietsje van mijn grootvader, die zelf een bekend wielrenner is geweest in de jaren 1920-1930. Na eerst als werk hele andere dingen gedaan te hebben, ben ik op een gegeven moment naar mijn hart gaan luisteren en heb toen van mijn hobby mijn werk gemaakt door de fietsenbranche in te stappen. Als filiaalmanager van een e-bike store heel veel geleerd van de fietsenmarkt, alle ontwikkelingen en vooral waar mensen naar op zoek zijn.

Dit heeft mij doen besluiten een eigen onderneming te gaan starten, waar mijn passie voor fietsen en mensen blij maken met de juiste fietskeuze bij elkaar komen. Ik verwacht veel klanten te kunnen laten genieten van een interessant aanbod van huurfietsen.

Daarnaast bied ik een wisselend aanbod van goede tweedehands Mountainbikes en Racefietsen.

Wellicht kan ik u ook blij maken.

Kom het eens proberen!

Marcel van Wijk

Ons assortiment huurfietsen

E-bike

Heerlijke comfortabele e-bikes om lekker relaxed te toeren en te genieten van het mooie natuur.

E-bakfiets

Een zeer krachtige elektrische bakfiets uitgevoerd met twee bankjes met plaats voor 4 kinderen.

Tandem

Een sportieven tandem voor een gezellige rit voor 2 personen. Zeer comfortabel.

Accessoires

Verschillende handige accessoires voor op uw fiets.

Wij komen onze producten op locatie leveren, zodat u alleen nog maar op pad hoeft te gaan. Heeft u interesse in één van onze diensten, neem dan contact op voor meer informatie over de beschikbaarheid. Wij plannen uw reservering in, informeren u over de mogelijkheden en komen het op de afgesproken dag en tijdstip leveren. 

Bekijk ons aanbod

Bent u benieuwd naar ons aanbod? Klik dan hieronder op de button voor een overzicht van onze fietsen en accessoires.

Direct contact

06 – 30 22 34 04

Genieten van een heerlijke rit op de fiets?

Kies nu uw gewenste product uit.